missclaudiah.se

Mitt livs äventyr

Blogg? Anmäl dig till beautyevent

Nu har jag anmält mig till beautyeventet i Gbg den 11 mars och hoppas innerligt att jag ska få bli en av de utvalda ✊🏼😍 det är LM event ihop med Storstadsmamman som anordnar detta denna gång.

Som småbarnsförälder är det tyvärr lätt att glömma bort sig själv lite. Men sedan liten började hos dagmamman har man kunnat ägna sig mer åt sig själv😊 Var senast nere  i Gbg på inspirationskväll med barnrumsinspo, då reste jag ner själv. 

Denna gång har både jag och min kompis Johanna anmält oss. Hon var på LM event i Västerås och var så glad att hon fick en plats där. Så hoppas verkligen att vi båda får en plats. Alltid roligare att åka ner med sällskap och speciellt få lyxen att åka på detta😍

Har du också en blogg, tveka inte anmäl dig du med😊

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
missclaudiah.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats