missclaudiah

Mitt livs äventyr

Annons

En oplanerad resa

Mamma, jag och Theo ska åka med TUI till Mallorca i maj. Bara vi 3.. 

mamma kan inte åka på sommaren pga värmen, och i vanliga fall kan inte jag åka under terminerna då jag arbetar på förskola. Men har en väldigt snäll chef som sa ja. Så nu åker jag, mamma & Theo till Mallis. 😊 

T får stanna hemma tyvärr, men han ska lixom till Barcelona med sin pappa & ena bror. Över en weekend och förra året var han i vegas med sin ena bror (samma som han åker med nu), samt 2 kompisar till dem. 


Känns som detta kan va den ultimata resan på flera vis. Efter en stressig vår, med sjukdomar i familjen, första året hos dagmamman för Theo, jobbat lite mer då vi har haft en kollega som varit sjuk en längre tid så känns det extra nice att komma iväg. 

Är det nån av er som varir på detta hotell? Eller har tips om Alcudia,Mallis? :) 

Kommentarer
missclaudiah

Kommentera

Annons
stats