missclaudiah.se

Mitt livs äventyr

En stor underbar dag

   I lördags döptes vår lilla prins❤️ så det var upp tidigt på morgonen för att äta frukost och åka och hämta tårtor, sticka till kyrkan och förbereda. 
Lokalen blev väldigt fin måste jag säga.. Tyvärr funkade inte inställningarna på kameran så bilderna blev usla. Tur att vi hade så många fina vänner och så fin familj som tog bilder. ❤️ 

Thomas, jag och Thomas mamma slet med dukning och fixning av lokalen. Som tur var kom Theos gudfar/farbror och hjälpte till och sedan även hans gudmor Tanja med familj. 

  

Självklart var vi nervösa inför dopet, men när vi gick ut till “älskade barn” kändes allt så perfekt ❤️ prästen var väldigt lugn och riktigt bra. 

Dopsalmerna var “Det gungar så fint” psalm n 606 och “”. Vi hade även bett en tjejkompis sjunga “utan dina andetag” av Kent och “vart du än går” av Niklas Strömstedt. 

Theo skötte sig helt perfekt, glad som alltid och nyfiken som alltid. 

   

  
Dopklänningen är från min mammas släkt.. Min mamma, morbror, morfar, kusiner och ett par kusinbarn är döpta i den sedan någon tidigare än morfar då den är över 100 år gammal. 

Dopfikat hölls i kyrkas lokaler som låg ihopbyggt med kyrkan. Där körde vi u-sittning så alla skulle kunna sitta tillsammans.  Vi bjöd på 2st klassiska doptårtor och en bildtårta 🙂 det var sån mysig glad stämning och Theo hälsade på de flesta och vad glad till början av present öppningen.. Sedan blev han så trött att han somnade i min famn. Men hann han sitta hos både gammelfarfar, farfar, mina kusiner, kusinbarn, Thomas faster m.f.  Vår sociala bebis 🙂 Evigt tack till alla som gjort denna dag så perfekt och lyckad ❤️ 

    
    
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
missclaudiah.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats