missclaudiah.se

Mitt livs äventyr

En trevlig kväll 

Nu har jag precis kommit tillbaka från inspirationskvällen med Hanna Barnrumsinspo

Göteborg har väl haft ett disregn hela dagen och nu när jag gick hem regnade det lite mer. Dagen har varit riktigt trevlig ☺️ har känts lite annorlunda att ha en heldag och natt utan liten.. Jag har bara sovit borta från honom en natt innan dess innan idag. 

Nu ligger jag här efter en dag med morgonmys med liten, tågresa ner hit och en heldag på stan, inspirationskväll och middag. Ligger och lyssnar på ljudboken “Det andra ansiktet” av Mari Jungstedt från Storytel. Känns lyxigt att äta lunch och gå och strosa på stan själv och framför allt att sova på hotell ☺️ imorn blir det frukostbuffé innan tågresan hem.. Sov gott nu 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
missclaudiah.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats