missclaudiah.se

Mitt livs äventyr

Ett sms av värsta sorten

Känslan när man får reda på att en i familjen har cancer.. 

Smsa min pappa idag och skrev att jag tyckte det var tråkigt att han inte osat om Theos dop som är på lördag!! Får till svar att han inte kan komma då han har CANCER! Och har opererats flera gånger.. Självklart står jag på pendeltåget till stan och börjar storgråta. 

Visst jag och min pappa har inte den bästa relationen. Absolut inte.. Han har inte ens träffat Theo, men han är Min Pappa! Han har bott av och till på sjukhus, får hemhjälp & åker färdtjänst utan att höra av sig till mig! Ibland måste man släppa allt groll som varit. Vi är familj! Ringt och pratar med honom, hörde att han absolut inte mår bra.

När allt kommer omkring är han min pappa och jag älskar honom! Vilket jag sa och bad honom höra av sig när han orkade. Hatar cancer!!! Varför skriver jag och delar detta? Det är mitt sätt och bearbeta..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
missclaudiah.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats