missclaudiah.se

Mitt livs äventyr

Jollyroomevent med bobles

Vi åkte ju ner imorse för att gå på Jollyrooms event med företaget bobles. 

   Tänkte väl att någon skulle han kanske gilla lite, men blev så glatt överraskad 🙂 de var både roligare och hade mer funktion än bara för en sak. De går att träna bålen, balansen, leka med och funkar som möbler. De är lättstädade, vattentåliga, bittåliga och de är giftfria lekmöbler! 🙂

   
 Detta är donut.. Theo skrattade och njöt riktigt mycket av den och dess möjligheter. Även om han bara är 6 månader så gillar han fart och fläkt.

 
    
 Masken är nog den som toppade allt. Han fullkomligt älskade den❤️ och genom att luta sig mot den kunde han gå framåt själv. Han tränar samtidigt som han utforskar den både bål, balans, styrka och motorik. Den går även att använda som bord eller stol. En riktig hit.

Vill ni köpa nån av dessa eller någon av de andra i serien “tumblemöbler” gå in och sök på bobles på Jollyroom. Kan säga att jag önskar att jag visste om dessa redan för flera månader sen, då Theo hatade och ligga på mage. 

Vi blev bjudna på fika och sedan när vi gick fick vi en liten goodiebag. Passade på och fynda en barnvagnsdyna till vår vagn där också.

Tack Jollyroom och bobles för detta event

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
missclaudiah.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats