missclaudiah.se

Mitt livs äventyr

Thats what family are 4

Fick ett sms imorse från älsklingen som gjorde mig så glad 🙂 

Han frågade om vi skulle åka till min mormor&morfars grav i Vällingby. Vi var där senast i somras och det betydde massor för mig. T fixade graven så superfint då i somras och det värmde för både mig och mamma..då vi varit dåliga på att gå ner på graven. 🙁 

Det var bara och klä Theo och göra mig klar för att åka för att möta upp T vid Fridhemsplan. Theo blev helt till sig så fort pappa närmar sig. Det bandet mellan dem alltså❤️

I Vällingby köpte vi en jättefin krans, rödljung och ljus innan vi gick ner till Roksta kyrkogård. När vi kom dit, var en krans och två machaller tända vid deras grav. Mamma & moster hade varit där 🙂 Vi tog bort torra löv och medans jag pratade med mamma så gjorde T fint på graven. Han är grym på och fixa med blommor och grupper❤️
 Resultatet❤️  
 Filten har min mormor stickat till min kusin 1973. Tänk nu har Theo den❤️ 

Lyckan över att ha dessa i mitt liv har gjort mig komplett 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
missclaudiah.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats