missclaudiah.se

Mitt livs äventyr

Världens sämsta flickvän

Har sådan enorm ångest! Sitter på tåget ner till Göteborg för att gå på ett event hos Jollyroom. Men samtidigt krockade det med ett läkarbesök som T ska på. Vet att det är jobbigt som f*n för honom. Men han betala och sa att ja skulle åka. När jag tackade ja och blev uttagen till detta event, hade T en annan tid och då skulle jag följa med. Självklart skulle jag & lillbäs följa med som stöd. Vi är en familj.

Frågade i natt och igår och igen sa han “åk, det blir kul för dig! Jag kommer ändå må dåligt ovh vilja va själv”. Vet att han säger det för min skull, att detta är en så osjälvisk gärning. För ja vet att innerst inne vill han ha med mig som stöd. Sedan har vi ju en 6månaders bebis som tar tid ovh uppmärksamhet. Vilket är svårt när man mår dåligt. Igår ville han va själv på kvällen då han mådde dåligt. Han kom in och tanka trygghet och tröst i form av kramar. Men sedan gick kan ut och la sig och sov/kolla på tv i soffan. 

Gick av och an vid t-centralen och var påväg ovh åka hem. Dit jag vill tro att jag behövs. Men måste lita på vad han säger.. Men det tar inye ifrån mig känslan att känna mig som världens sämsta flickvän. 🙁

Jag hoppas han inte hatar mig för att lyssna på vad han sa.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
missclaudiah.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats